Szeretnél megtanulni németül?
Itt az idő!

1999 óta tanulom a német nyelvet. 2011-ben au-pairként dolgoztam Dél-Németországban, 2012-2016-ig pedig a svájci-német határon voltam pincér, kertész és gyári munkás. Rengeteg dialektussal találkoztam ez idő alatt, 2012-2015-ig pedig az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanultam anglisztikát és germanisztikát. Így volt lehetőségem elsajátítani a német irodalom, történelem és kultúra mélységeit. 2018-ban megszereztem az MA diplomám és hivatalosan is angol-német szakos középiskolai tanár lettem.

6 éve tanítok német mint idegen nyelvet – ez idő alatt volt lehetőségem magyar, afrikai, spanyol, olasz, portugál, orosz, ukrán, szlovák, horvát, angol, ír, izraeli, indiai, kínai, japán, vietnámi, mexikói, amerikai, argentin és kanadai diákokat is tanítani.

Jelenleg is Németországban élek.

Óráim alapja a megértés, a közös együttműködés, egymás megismerése, a bizalom kialakítása, majd ezek meglévén a német nyelv alapjainak felépítése és a négy fő készség (Lesen, Schreiben, Hören und Sprechen) fejlesztése.

Óráim kommunikációközpontúak, de imádom a nyelvtant és hiszem, hogy a nyelvtan igenis lehet attraktív. A MENSCHEN, Studio 21, illetve SICHER könyvcsaládból tanítok leggyakrabban.

Los geht’s!  smile

Jelentkezz még ma!

9 + 15 =